PTinfo

PTinfo

Majd csak kialakul

2008. december 16. - mestska

Elég régen figyelem már a közlekedési híreket innen-onnan, s legalább ilyen régen gondolkodom azon, milyen formában lehetne ezt a weben elhelyezni lényegében minimális webszerkesztési ismerettel. 

Ez a blog egy kisérlet lesz erre, meglátjuk mi jön ki belőle. A blog elsősorban az információim rendszerezésére szolgál, de mivel az információk mást is érdekelhetnek (hisz kit ne érdekelne, hogy a Shenzeni monorail utasainak száma 17 %-al csökkent az elmúlt hónapban...), így ez a forma erre is alkalmas lesz.

Az elhelyezett információk elsősorban tényszerű, képekkel alátámasztott hírmorzsák lesznek a nagyvilágból, fontosabb, hazai szempontból nézve példamutató vagy kerülendő esetekre koncentrálva. Kezdetben biztos nem lesz teljesen friss a hírfelhozatal, de előbb-utóbb talán ez is változik.

A bejegyzés trackback címe:

https://cities.blog.hu/api/trackback/id/tr8826808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hamster · http://hamster.blog.hu/ 2008.12.20. 12:55:08

Drukkolok, hogy sikerüljön a kísérlet - részemről megy bookmarkba (későbbb be is linkelném, ha nem bánod, csak most lusta vagyok:).

2008.12.20. 13:52:24

Én is sok sikert kívánok, nézegetni fogom a z oldalad!

mestska · http://cities.blog.hu 2008.12.21. 21:40:08

köszi mindenkinek.

Ha esetleg valamilyen témát hiányoltok, írjatok :)

Én vagyok 2009.01.29. 11:05:17

Elnézve a néhány, már megszületett bejegyzést, eszembe jut egy idézet George Orwell Állatfarm című regényéből: "Két láb jó, négy láb rossz."

A bejegyzéseiden az süt át, hogy "Külföldi jó, magyar szar."

mestska · http://cities.blog.hu 2009.01.29. 13:15:28

@Én vagyok:

Speciel amikor megkérdőjelezem azt, hogy biztos kellett-e a Santo Domingoi metró, vagy azt hogy Manchesterben elbukta egy hülye rendszer jövetkeztében a teljes fejlesztésre szánt pénzt, vagy a következő posztok egyikében majd a londoni visszalépésekre, vagy a napi 6000 főre villamost építő amerikaiakra nézek furcsán, akkor az szerintem nem azt jelenti, hogy külföldi jó, beee.
Kishazánkból eddig Debrecen volt említve (egyértelműen pozitívként), a 4-es metró automatizálása (erős kétségekkel fogadva), meg a dugódíj (ami ma szakmai szemmel nézve megvalósíthatatlan) itthon.
Ha a fentiekből ennek ellenére azt a következtetést vontad le, hogy "négy láb jó, két láb rossz." (merthogy eredetileg így van Orwellnél), sajnálom.
Azért örülök, hogy olvasol, remélem idővel a véleményed is megváltozik. Nemsokára újabb pozitív poszt Magyarországról, konkrétan Szolnokról :)
süti beállítások módosítása