PTinfo

PTinfo

Gandalf és a villamos

2014. január 19. - mestska

You shall not pass. Mondja Gandalf a balrognak a Gyűrűk urában. A jelenetben Gandalf a többiek menekülését fedezi, hogy aztán együtt zuhanjon a mélybe a tűzdémonnal.

Úgy tűnik, a fenti jelenetet túl sokáig nézte pár lengyel, Varsóban ugyanis megismétlődött az egész jelenet, ott volt mindenki Frodótól Gandalfig, egy bibi volt csak, a balrogot egy villamos személyesítette meg, ezt állította meg "Gandalf", hogy a többiek menekülését elősegítse.

varso_gandalf.jpg

Gandalf és a villamos (fotó: 24.pl/)

A villamosvezető láthatóan nem értékelte az ügyet, kíváncsi vagyok, hasonló esetben hazai kollegái mit tennének.

A teljes jelenet megnézhető a Youtube-on:

Gandalf megszemélyesítője egyébként Sylwester Adam Wardega lengyel komikus volt, aki korábban is több performaszot mutatott bár be különböző jelmezekben. Többek között Pókemberként tujázott és lógott a metró kapaszkodóiról....

A Gyűrűk ura egyébként népszerű a tömegközlekedésben, a PTinfo blog is megemlékezett róla, amikor a madridi utastájékoztatási térképeket ellepték a hobbitok.

Ha kíváncsi vagy a legfrissebb tömegközlekedési hírekre, érdekességekre, ha érdekel, mi van a hazai és külföldi villamosokkal, trolikkal, metrókkal, vonatokkal és sok más eszközzel, milyen irányba halad a technológiai fejlődés vagy épp a járműdizájn, akkor kövesd a PTinfo rendszeresen frissülő Facebook oldalát, ahol folyamatos információt kaphatsz a közlekedéshez kapcsolódó újdonságokról, furcsaságokról, érdekességekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://cities.blog.hu/api/trackback/id/tr385770805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ROTFL Manó 2014.01.20. 08:34:21

Ööö, ez már volt pár hete a subba.blog.hu-n.

mestska · http://cities.blog.hu 2014.02.02. 18:31:23

@ROTFL Manó: nem baj, elég kicsi az átfedés szerintem az itteni tartalom és a subba között :)
süti beállítások módosítása