PTinfo

PTinfo

Kígyó a fedélzeten

2014. október 27. - mestska

Két napja posztoltam arról, hogy a New York-i metró utasszáma lényegében jelentősebb hálózati fejlesztés nélkül milyen intenzív ütemben növekszik, köszönhetően a szolgáltatásfejlesztéseknek.

Nem, tudom, hogy egy kígyó a metróhálózaton hozzátartozik-e ehhez a szolgáltatásfejlesztéshez, mindenesetre szerintem sokan sikoltoznának, ha az utastársunk csak úgy hagyná a kígyóját pihenni a kapaszkodón.

Fotó a tovább után.

new_york_metrokigyo.jpg

Kígyó a fedélzeten (fotó: Eric Hertzog)

Ti mit tennétek, ha mondjuk az Arany János utcánál egyszer csak a fületekbe sziszegne valami a metrón? :)

Ha kíváncsi vagy a legfrissebb tömegközlekedési hírekre, érdekességekre, ha érdekel, mi van a hazai és külföldi villamosokkal, trolikkal, metrókkal, vonatokkal és sok más eszközzel, milyen irányba halad a technológiai fejlődés vagy épp a járműdizájn, akkor kövesd a PTinfo rendszeresen frissülő Facebook oldalát, ahol folyamatos információt kaphatsz a közlekedéshez kapcsolódó újdonságokról, furcsaságokról, érdekességekről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cities.blog.hu/api/trackback/id/tr126835319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2014.10.27. 11:43:10

Kígyót a metrón talán nem láttam még, de mindenféle egyéb állatot igen. Meg persze a zenés-táncos bemutatók... elég változatos pénzkereseti módok élnek arrafele.
süti beállítások módosítása